Gratis proefles aanvragen

Bedrijfstrainingen Enschede

BEDRIJFS-
TRAININGEN ENSCHEDE

Vergroot de mentale weerbaarheid binnen jouw bedrijf.
NK Personal Training organiseert verschillende bedrijfstrainingen. Bij onze bedrijfstrainingen kunnen jij en je collega's samen trainen onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer. Onze bedrijfstrainingen zijn gericht op het vergroten van de mentale weerbaarheid, maar zijn ook uiterst geschikt voor andere doeleinden. Denk daarbij aan het verminderen van nek- en rugklachten of het verhogen van het werkplezier.

Verhoog de vitaliteit binnen jouw organisatie

Met de bedrijfstrainingen van NK Personal Training zorg jij voor meer vitaliteit in jouw bedrijf. Word samen fit met jouw collega’s en werk samen aan jullie persoonlijke doelen. Bij NK Personal Training bieden we twee soorten bedrijfstrainingen aan: kickboks trainingen en trainingen met cardio-en krachtoefeningen.

Cardio- en krachtoefeningen

Met behulp van cardio- en krachtoefeningen worden jij en je collega’s uitgedaagd om alles uit jezelf te halen. Samen met een personal trainer gaan jullie aan de slag om jullie persoonlijke doelen te bereiken zoals:
Afvallen
Conditie verbeteren
Spiergroei opbouwen
Fitter worden
Beter in je vel zitten

Willen jij en je collega's graag een keer onze bedrijfstrainingen uitproberen? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles.

Gratis proefles aanvragen

De voordelen van bedrijfstrainingen op een rij

Meer vitaliteit in je bedrijf

Verhoogt het werkplezier

Uitstekende manier van teambuilding

Personeel met meer motivatie en energie

Minder stress en een gezondere leefstijl

Personeel met een positieve mindset

Fiscaal aftrekbaar

Personal training draagt bij aan fitte werknemers en daardoor aan een bloeiend bedrijf. Daarom zijn de kosten voor personal training aftrekbaar. Dit geeft fiscale voordelen. Echter is er wel een bepaalde eis aan verbonden. Als ZZP’er of eenmanszaak zonder personeel zijn de kosten helaas niet aftrekbaar. Het gaat in dit geval namelijk niet om bedrijfsfitness. Zoek je als ondernemer toch een geschikte personal trainer die bij jou op locatie komt? Lees dan meer over onze personal training voor ondernemers!

Indien je een VOF of een eenmanszaak met personeel hebt zijn de kosten wel aftrekbaar. De kosten zijn aftrekbaar bij de belastingdienst als jij bijvoorbeeld een ruimte hebt in jouw bedrijf waar de werknemers (en jij) groepstrainingen kunnen volgen met een personal trainer. Ook als jij en jouw werknemers naar een sportschool gaan waar jullie gebruik maken van een personal trainer kunnen de kosten belastingvrij vergoed worden. Het moet dan wel zo zijn dat elke werknemer gebruik kan maken van deze mogelijkheid.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram