Gratis proefles aanvragen

Bootcamp Enschede

Klaar om in de beste vorm van je leven te zijn?
Kom ook in topvorm door deel te nemen aan de bootcamps in Enschede van NK Personal Trainer. Onder de begeleiding van een gecertificeerde personal trainer ga je twee keer in de week intensief sporten. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij de beste versie van jezelf wordt!

Wat is een NK bootcamp in Enschede?

Een bootcamp in Enschede van NK Personal Training is een intensieve full-body work-out in de buitenlucht. Het doel van een bootcamp is om onder professionele begeleiding van een gecertificeerde personal trainer zo effectief mogelijk te trainen. Het is de ultieme manier om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Bij een bootcamp training wordt er vooral gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht. Dit zorgt er voor dat je snel en maximaal resultaat boekt. In onze bootcamps werken we met kleine groepen (small group training), hierdoor weet je zeker dat je de benodigde persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast ontstaat er snel een groepsgevoel waardoor de trainingen nog leuker en intenser worden. Dit zorgt er voor dat iedereen elkaar motiveert om net even dat stapje extra te zetten! Een keertje meedoen met onze bootcamp in Enschede? Vraag dan een gratis proefles aan!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram