Gratis proefles aanvragen

Kickboksen Enschede

Word echt fit met onze kickboks trainingen in Enschede!
Wil je graag echt aan de bak? Start dan met kickboksen in Enschede met de kickboks trainingen van NK Personal Training. Je hoeft voor onze trainingen geen ervaring te hebben met kickboksen. Iedereen, jong of oud, man of vrouw, beginner of gevorderde, kan met onze kickbokslessen in Enschede meedoen. Met onze intensieve en leuke trainingen leren wij jou kickboksen, onder begeleiding van een personal trainer.

Start met kickboksen in Enschede

NK Personal Training is de plek waar je kickboksen in Enschede leert op een leuke manier. Kickboksen is een populaire vechtsport, waarbij zowel de handen als de benen gebruikt mogen worden. Bij het beoefenen van kickboksen worden de stoten van boksen (handen) gecombineerd met de trappen uit sporten als karate en taekwondo (benen). Onze kickbokslessen worden gegeven door een gecertificeerde personal trainer die alle nodige kennis heeft van de juiste technieken. Met onze motiverende trainingen bieden wij jou alles wat nodig is om te groeien op het gebied van kickboksen. Benieuwd naar onze kickbokslessen in Enschede? Vraag dan eens een gratis proefles aan en ervaar het kickboksen bij dé kickboksschool van Enschede!

Wil je kickboksen binnen Enschede graag een keer uitproberen? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis proefles.

Gratis proefles aanvragen

Kickboksen in Enschede voor iedereen!

Wil je graag werken aan een beter uithoudingsvermogen, fitter worden en jouw doelen behalen op een uitdagende en leuke manier? Kom dan kickboksen in Enschede bij NK Personal Training! Tijdens onze uitdagende kickbokslessen train jij jouw hele lichaam en leer je een respectvolle manier van zelfverdediging. Onze trainingen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Bij NK Personal Training gaat het niet alleen om de vechtkunst, maar ook om jouw fysieke en mentale fitheid. Samen werken we aan een positieve mindset, aan het vergroten van jouw zelfvertrouwen en uiteraard aan het behalen van jouw doelen. Of het nu gaat om afvallen, je fitter en vitaler voelen, of fysiek en conditioneel sterker worden; NK Personal Training gaat jou helpen!

Kickboksen voor vrouwen Enschede

Liever kickboksen in Enschede met alleen dames? Bij NK Personal Training kun je ook terecht voor kickboksen speciaal voor vrouwen! We bieden namelijk naast de algemene kickboks trainingen ook kickboksen voor vrouwen aan. Tijdens deze gezellige groepslessen met alleen vrouwen leer je kickboksen onder een vrouwelijke instructrice. Kom het zelf ervaren door je aan te melden voor een gratis proefles en start met kickboksen in Enschede!
Gratis proefles kickboksen

De voordelen van kickboksen

Kickboksen is in Nederland de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Dat is niet zo gek, want kickboksen biedt ontzettend veel voordelen. Zo train je bijvoorbeeld je hele lichaam tijdens de trainingen en werk je aan zowel je mentale, als fysieke gezondheid. We zetten de voordelen even voor je op een rij:
Na een kickboksles heb jij een complete workout achter de rug
Je werkt aan een betere conditie en langer uithoudingsvermogen
Je werkt aan je coördinatie en reactievermogen
Je krijgt meer zelfvertrouwen, werkt aan je weerbaarheid en je wordt vitaler
Je wordt leniger, je krijgt meer balans en traint alle spiergroepen
Je bouwt spiermassa op en verbrandt veel calorieën
Je krijgt meer motivatie en energie en vermindert stress
Je krijgt meer zelfvertrouwen, werkt aan je weerbaarheid en je wordt vitaler
Je leert jezelf verdedigen op een goede en respectvolle manier
Je leert handelen vanuit focus, rust en kracht
Je leert incasseren en DOORGAAN!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram