Gratis proefles aanvragen

Ontdek de kracht van personal training met onze gratis proefles!

Proef onze gratis personal training! Laat je begeleiden door onze ervaren trainers en ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding. Meld je nu aan en bereik jouw fitnessdoelen.
Investeer in jezelf met een gratis proefles van een personal trainer en ontdek of het bij je past.
Laat je motiveren door een personal trainer en bespreek bereikbare doelen.
Een gratis proefles is zonder verplichtingen, dus je kunt zonder druk ervaren hoe het is om te trainen met een personal trainer.
Claim nu mijn gratis proefles
Heb je een trackrecord opgebouwd, deel de cijfers op je website. Denk aan cijfers als: het aantal klanten wat je geholpen hebt, aantal mensen wat je op de mailinglijst hebt, aantal jaren ervaring of grote klanten waar je mee samenwerkt

12

Jaar ervaring

300+

Klanten geholpen

9.5

Beoordeling
¨Geweldige weggever. Top! Zo'n e-book zou ik voor 50 euro al niet in de boekhandel laten liggen.¨
Ricardo
Bedrijfstraining gevolgd
"Ik heb ontzettend veel nieuwe dingen geleerd dankzij het e-book. Het heeft me veel inzichten gegeven en ik vind het zeker de moeite waard om het te downloaden. Bedankt voor deze waardevolle bron, team!"
Lieke
Revalidatietraining gevolgd
¨Enorm veel nieuwe dingen geleerd in het e-book. Veel inzichten gekregen, meer dan de moeite waard om het e-book te downloaden. Bedankt jongens!¨
Joram
Kickbox Cursist

Mijn persoonlijke fitnessreis

Hallo, ik ben Naim Karmaoui en als echte sportliefhebber heb ik altijd de passie gehad om mijn kennis en ervaring op het gebied van beweging en gezondheid door te geven. Hoewel knieblessures mijn droom om profvoetballer te worden in de weg stonden, heb ik me volledig gericht op fitness, voeding en een gezonde levensstijl.

Ik ben begonnen met het delen van mijn kennis door middel van personal training en na jaren hard werken bied ik nu deze unieke service aan bij de luxe sportschool Fit Form Enschede. Mijn droom om ooit mijn eigen sportschool te hebben blijft branden en ik kijk ernaar uit om nog veel meer mensen te inspireren en te helpen om hun fitnessdoelen te bereiken. Laten we samen werken aan jouw fitnessreis.

Start nu je fitnessreis - Claim gratis proefles.

Claim nu je gratis proefles en ervaar de kracht van personal training. Maak het verschil in je fitness en bereik je doelen met onze deskundige begeleiding. Maak nu je afspraak en start vandaag nog met je fitnessreis.
Claim nu mijn gratis proefles
5/5 op basis van 100+ beoordelingen
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram