Gratis proefles aanvragen

Revalidatietraining na letselschade

Vooruit is niet altijd rechtdoor.
Het revalidatieproces na letselschade is niet altijd recht toe recht aan. Wanneer je een revalidatietraject hebt gevolgd en uitbehandeld bent, kun je toch met aanhoudende lichamelijke klachten blijven zitten. Die kunnen je op werk-, of privévlak flink dwarszitten. Hoe moet je dan verder? NK Personal Training biedt je een helpende hand.

Aan het werk voor jouw revalidatie

Na letselschade is de belastbaarheid van je lichaam verlaagd. Je volgt een intensief revalidatieprogramma om aan je herstel te werken. Op een gegeven moment moet je het trainingstraject zelfstandig gaan oppakken. Maar als je nog niet van je lichamelijke klachten af bent, hoe pak je dat dan aan? Welke aanpak is goed voor jouw specifieke situatie? De personal trainers van NK Personal Training vullen voor jou het gat tussen het revalidatietraject en het zelfstandig verder trainen. Revalidatietraining na letselschade is ingewikkeld, juist omdat iedere situatie anders is. Dit zal vaak de nodige vragen oproepen, ook op verzekeringstechnisch en juridisch gebied. Om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, werken wij samen met Nationale Nederlanden en een letselschade advocaat. Samen stellen we alles in het werk om jou verder te helpen.

Gerichte krachttraining om jouw revalidatiedoelen te halen

Krachttraining kan permanente klachten vaak verlichten en zelfs verhelpen. Op basis van jouw klachten, wensen en doelen, stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op. Heb je bijvoorbeeld aanhoudende rugklachten, last van je nek, knieën of schouders? Dan kunnen we daarvoor gerichte oefeningen in het programma opnemen. Samen met jou werken we aan het vergroten of herstellen van jouw spierkracht, mobiliteit of uithoudingsvermogen. Wil je graag werken aan een optimaal herstel? Neem dan even contact met ons op. We vertellen je graag wat we voor je kunnen doen.

Waarom NK Personal Training?

Een revalidatietraject na letselschade is voor iedereen anders. Factoren als leeftijd, fitheid, specifieke klachten en revalidatiedoelen spelen een grote rol. Daarom gaan wij, voor jou en samen met jou, op zoek naar de beste aanpak. We begeleiden je tijdens de trainingen persoonlijk en nemen jouw klachten en wensen altijd serieus. Samen werken we aan de verbetering van je fysieke gesteldheid en zorgen we ervoor dat je je bewust wordt van je houding en belastbaarheid. We grijpen in wanneer we zien dat oefeningen niet hun gewenste effect hebben en passen waar nodig het trainingsprogramma aan, zodat jij het beste resultaat behaalt. Persoonlijke aandacht en effectieve revalidatietraining, dat is wat je van ons kunt verwachten.

Ben je benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? We plannen graag een kennismaking met je in!

Neem contact met ons op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram